Emiyo-tuotemerkki: historiamme

-ALKU

Emiyon tarina alkoi kahdesta silloisesta Utrechtin yliopiston opiskelijasta. Molemmat opiskelijat työskentelivät innovaatioalalla, ja erään pienen alan hankkeen aikana he kiinnostuivat lupaavasta uudesta innovaatiosta: ultraäänisumutuksesta. Yhdessä he saivat hankkeen onnistuneesti päätökseen uuden teknologian avulla. Oli ajatuksia laajemmasta jatkotyöstämisestä, mutta ne jäivät taka-alalle tekniikan (silloisten) puutteiden vuoksi. Tuolloin ultraäänisiru ei ollut vielä tarpeeksi tehokas, jotta sen avulla olisi voitu kehittää täysimittainen tuote.


-Odottamaton käänne


Muutama vuosi hankkeen ja molempien opiskelijoiden valmistumisen jälkeen toinen heistä työskenteli edelleen innovaation parissa. Koska hän on itse teknikko, hän oli jo jonkin aikaa etsinyt ratkaisua tekniikan puutteisiin. Hän kehitti varoen erilaisia ultraäänisiruja, ja kun hän testasi neljättä mallia, kävi ilmi, että ratkaiseva tulos oli löytynyt.

Löydettiin uusi, korkeatasoinen ultraäänisiru, ja tämän mallin mahdollisuudet olivat käsillä.


- Tee unelmistasi totta


Tämän päätöksen jälkeen kaksi vanhaa projektikaveria kokoontuivat välittömästi yhteen. Uusi ultraäänisiru avasi uusia mahdollisuuksia, kuten eteerisen öljyn hienojakoisen hajottamisen, mutta myös pitkäaikaisen jatkuvan vaikutuksen. Tästä syntyi idea uudesta tuotteesta: aromidiffuusori, joka on erityisesti tehty levittämään ihanaa tuoksua ja kosteutta pitkäkestoisesti ja tehokkaasti. EmiyoSuomi syntyi tämän ajatuksen pohjalta. Tuotemerkki, joka edustaa äärimmäistä rauhallisuutta, joka on luotu aidoilla ja korkealaatuisilla aromidiffuusoreilla.

Erikoistumisemme


Diffuusoreissamme käytetään innovatiivista tekniikkaa, jota kutsutaan ultraäänisumutukseksi. Tämä on uusi, erittäin tehokas mukavuudenhallintatekniikka. Korkeataajuiset värähtelyt veden alla - ja täten äänettömät - muuttavat veden (sekä aromin) mikrohienoksi sumuksi, joka päästetään huoneilmaan hiljaisen tuulettimen avulla.

Ultraäänikostuttimet käyttävät vähän virtaa; haihdutusprosessiin tarvittava energia otetaan ilmasta. Vaihdettava kalkinpoistopatruuna tuottaa hygieenisen, puhtaan vesisumun, jossa ei ole kalkkia eikä muita mineraalijäämiä.

Ultraäänikostuttimissa on sisäänrakennettu hygrostaatti ja portaaton tehonsäädin. Tämä prosessi tappaa kaikki vedessä olevat epäpuhtaudet - kuten mikrobit ja sienet - joten sen käyttö on täysin turvallista.

Tämän erikoistumisen ohella aloimme myymään myös muita tuotteita, jotka ovat linjassa ajatuksemme ja tavoitteidemme kanssa. Löydät nämä tuotteet valikoimastamme valikoimiemme yläosassa.


MIKSI TOIMITUSAIKAMME ON NIIN PITKÄ?

Kuten monille asiakkaille käy nopeasti ilmi, toimitusaikamme on 8-12 työpäivää. Selitämme syyt tähän toimituskäytännöissämme.

Mikä on EmiyoSuomi PÄÄMÄÄRÄ?


Meille on ensisijaista tehdä elämästäsi mahdollisimman helppoa. Emme tee tätä vain tarjoamalla pieniä parannuksia elämääsi, vaan myös tarjoamalla tarvikkeita, jotka muuttavat päivittäiset toiminnot täysin positiivisella tavalla.


Miksi tarjoamme suhteellisen vähän tuotteita?

Teemme tämän, koska laatu ja palvelu asiakkaillemme ovat meille ykkösprioriteetti. Tämän laadun + palvelun pitäminen mahdollisimman korkealla saa meidät keskittymään pienempään määrään tuotteita tuhansien erilaisten tuotteiden sijaan.